Menukaart
Ontbijt
Wij serveren ons ontbijt tot 12:30 uur.
Ontbijt
CROISSANT
Met jam en boter
ONTBIJT
Croissant, divers brood, ham, kaas, gekookt ei, jam, boter
SUPPLEMENT SCRAMBLED EGGS
PANCAKES BLUEBERRIES
Geserveerd met blauwe bessen en ahornsiroop
GEBAKKEN EIEREN
3 gebakken eieren geserveerd op brood, topping keuzes: ham en/of kaas
SUPPLEMENT HAM OF KAAS
CHAMPAGNE BREAKFAST SPECIAL
– Glas Moët & Chandon Ice Impérial
– Koffie naar keuze
– Verse jus d’orange
– Croissant, divers brood, ham, kaas, gekookt ei, jam, boter, gerookte zalm
SUPPLEMENT: OCEANS BAERI KAVIAR 10GR.
Lunch & Borrel
Lunch & Borrel is te bestellen tot 17:00 uur. Onze sandwiches worden geserveerd op bruin zuurdesem brood. Snacks kunnen ook na 17:00 besteld worden, alleen niet tijdens het diner.
LUNCH SANDWICHES
TONIJNSALADE
Huisgemaakte tonijnsalade, wakame, togarashi
MAKREELSALADE
Huisgemaakte makreelsalade, licht spicy, koriander
AVOCADO
Citroen, olijfolie, grof zeezout
CRISPY CHICKEN
Gefrituurde kippendijen, gember chilisaus, romeinse sla
CARPACCIO
Truffel mayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
BROOD MET 2 KROKETTEN
2 kroketten, mosterd
FISH – KIBBELING LUNCH
SALADS
WATERMELON SALAD
Salade met watermeloen, quinoa, komkommer, koriander, munt, granaatappel, feta, honing limoendressing
CAESAR SALAD
Caesar salade met knapperige romeinse sla, Parmezaanse kaas, gemarineerde ansjovis, croutons, gekookt ei, huisgemaakte caesar dressing
CAESAR GEBAKKEN GAMBA’S
CAESAR TUNA-POKE
Gemarineerde tonijn
CAESAR SALMON-POKE
Gemarineerde zalm
CAESAR CRISPY CHICKEN
CAESAR 1/2 KREEFT
SOEP EN BROOD
TOSCAANSE TOMATENSOEP
BISQUE
BROOD
SNACKS
BUTTERFLY SHRIMPS
VEGETARISCHE MINI LOEMPIA’S
CHICKEN NUGGETS
FISH FINGERS
BITTERBALLEN
WARM BITTERGARNITUUR
NACHO’S
CALAMARES
GEBAK
CHEESECAKE
Taartenbodem gemaakt van bisquitjes, zachte en zoete vulling van kwark
CHOCOLATE BROWNIE
Huisgemaakt van Belgische chocolade
APPELGEBAK
Hele stukjes appel met kaneel in cakebeslag
All Day Dinner
VOORGERECHTEN
CARPACCIO
Truffel mayonaise, pijboompitten, Parmezaanse kaas
SCOTTISH SMOKE
Gerookte zalm, kappertjes, rode ui, cocktail saus
BISQUE
Gemaakt van diverse schaaldieren, cognac, room
TOSCAANSE TOMATENSOEP
Tomatensoepm crème fraiche
FRUITS DE MER
Alle fruits de mer gerechten worden koud geserveerd op crushed ijs. Portionering is voor ca. 2 personen.
PLATEAU HUITRES
Plateau met 3 Fine de Claires oesters en 3 Zeeuwse Creuse oesters met rode wijn azijn vinaigrette, citroen en tabasco
FRUITS DE MER SHELLFISH
Plateau met diverse soorten schelpdieren, uitgezocht door onze chefs, exacte sortering is afhankelijk van dagvers aanbod en beschikbaarheid, bijvoorbeeld vongoles, mosselen, scheermessen, kokkels, amandes
FRUITS DE MER OCEANS
Combinatie, geserveerd in 3 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish, 2x halve kreeft, met daarbij frietjes en groenten
FRUITS DE MER CRUSTACEAN
Plateau met diverse soorten schaaldieren, uitgezocht door onze chefs, exacte sortering is afhankelijk van dagvers aanbod en beschikbaarheid, bijvoorbeeld IJslandse garnalen, gemarineerde Noorse garnalen, ongepelde Hollandse garnalen, langoustine
FRUITS DE MER COMBINATION
Combinatie, geserveerd in 2 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish, met daarbij frietjes en groenten
FRUITS DE MER RICHE
Combinatie, geserveerd in 3 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish, 2x halve kreeft, 10gr. Baeri kaviaar, met daarbij frietjes en groenten
PLATEAU SUPPLEMENTEN HALVE KREEFT
PLATEAU SUPPLEMENTEN OCEANS BAERI KAVIAAR 10GR
SASHIMI
SASHIMI COMBINATIE
Rauwe, dun gesneden tonijn en zalm, 6 stuks totaal. Geserveerd met soja saus, wasabi en gari
KAVIAAR
OCEANS KAVIAAR (PER 10 GR.)
Baeri, diepgrijs van kleur, delicate aroma met subtiele hazelnotensmaak. Geserveerd met gekookt eiwit en eigeel, bieslook, creme fraiche en blinis
SHARED FINGER FOOD
KARA-AGE CHICKEN
In sake en sojasaus gemarineerde kippendij, gefrituurd en geserveerd met gember chilisaus, lente ui en koriander
SALMON TORCH NIGIRI
4 stuks gebrand zalm nigiri met unagi saus en wasabi mayonaise, geserveerd met sesam en bieslook
VISGERECHTEN
Vanwege dagverse vis kan het voorkomen dat gerechten niet leverbaar zijn, geserveerd met friet en bijpaasende garnituur.
OCEANS DAILY DELIVERY
Vanuit dagelijks aanbod van de visafslag, creëert onze keukenbrigade een dagspecialiteit
FISH & CHIPS SCHEVENINGEN
Lekkerbek van heekfilet in bierbeslag, sausjes, frietjes, salade
ZALMFILET
Gemarineerd in miso, knoflook, paksoi
GAMBAS
Gebakken garnalen, met een finish van grof zeezout, een olijfolie van rode peper, peterselie, knoflook en brood
VIS SPECIALS
HALVE KREEFT
Gekookt, geclarifieerde boter
HELE KREEFT
Gekookt, geclarifieerde boter
SURF & TURF
USA Black Angus Steak (ca. 140 gr.), met pepersaus & 2 grote ongepelde gamba’s, knoflook, olijfolie
STEAK & LOBSTER
USA Black Angus Steak (ca. 140 gr.), met pepersaus en gekookte halve kreeft, met geclarifieerde boter
POKE BOWL
Traditionele manier van visbereiding uit Hawaii, geserveerd in bowl, plakrijst en toppings.
SALMON POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde zalm, sesamzaad, wasabi mayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, rode kool
TUNA POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde tonijn, sesamzaad, wasabi mayonaise, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, rode kool
CHICKEN POKE BOWL
Gefrituurde kippendijen, sriracha mayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, wortel, rode kool
HAWAIIAN POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde tonijn en zalm, sesamzaad, wasabimayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, wortel, rode kool
OESTERS
FINE DE CLAIRES (NR. 3)
Herkomst: Frankrijk
Minimaal 3 stuks
Met rode wijnazijn vinaigrette, citroen en tabasco.
ZEEUWSE CREUSES (NR. 3)
Herkomst: Nederland, Zeeland, Oosterschelde
Minimaal 3 stuks
Met rode wijnazijn vinaigrette, citroen en tabasco.
PLATEAU “HUITRES”
Plateau met 3 Fine de Claires en 3 Zeeuwse Creuses
Met rode wijnazijn vinaigrette, citroen en tabasco.
VLEESGERECHTEN
Geserveerd met frieten en bijpassende garnituren.
OCEANS STEAK
USA Black Angus, gegrilde flat iron (sucade) steak, botermals, ca. 175 gram
RIB EYE STEAK
Speciaal gerijpt vlees, boterzacht, sappig en vol van smaak, ca. 250 gram
SPARE RIBS
Malse spare ribs in huisgemaakte ketjapmarinade
KIPSATÉ
Saté van kipfilet, pinda-satésaus, kroepoek
Extra stokje: €4,50
VLEES SPECIALS
STEAK & LOBSTER
USA Black Angus Steak (ca. 140 gr.), met pepersaus en gekookte halve kreeft, met geclarifieerde boter
SURF & TURF
USA Black Angus Steak (ca. 140 gr.), met pepersaus & 2 grote ongepelde gamba’s, knoflook, olijfolie
KINDEREN
KIDS FISH AND CHIPS
Gebakken lekkerbek van heekfilet, salade, saus, frieten, mayonaise
KIDS SPARERIBS
Met salade, frieten en mayonaise
VEGETARISCH
VEGAN BURGER
Met salade, uien, jalapeno
BIJGERECHTEN
Al onze bijgerechten worden geserveerd in porties van ca. 2 personen.