Menukaart
Ontbijt
Wij serveren ons ontbijt tot 12:30 uur.
Ontbijt
CROISSANT
Met jam en boter
PANCAKES BLUEBERRIES
Geserveerd met blauwe bessen en ahornsiroop
ONTBIJT
Croissant, divers brood, ham, kaas, gekookt ei, jam, boter
POACHED EGG AVOCADO & SALMON
Geporcheerd ei, avocado, gerookte zalm, op bruin zuurdesem brood
SUPPLEMENT SCRAMBLED EGGS
ACAI BOWL
Met rood fruit, banaan, granola
GEBAKKEN EIEREN
3 gebakken eieren geserveerd op brood, topping keuzes: ham en/of kaas
KIDS TOSTI
met ham & kaas, op bruin zuurdesem brood
SUPPLEMENT HAM OF KAAS
SUPPLEMENT: OCEANS BAERI KAVIAR 10GR.
SPECIAL CHAMPAGNE BREAKFAST
– Glas Moët & Chandon Ice Impérial
– Koffie naar keuze
– Verse jus d’orange
– Croissant, divers brood, ham, kaas, gekookt ei, jam, boter, gerookte zalm
Lunch & Borrel
Lunch & Borrel is te bestellen tot 17:00 uur. Onze sandwiches worden geserveerd op bruin zuurdesem brood. Snacks kunnen ook na 17:00 besteld worden, alleen niet tijdens het diner.
LUNCH SANDWICHES
TONIJNSALADE
Huisgemaakte tonijnsalade, wakame, togarashi
MAKREELSALADE
Huisgemaakte makreelsalade, licht spicy, koriander
SCOTTISH SMOKE
Gerookte zalm, kappertjes, crispy sla
AVOCADO
Citroen, olijfolie, grof zeezout
CRISPY CHICKEN
Gefrituurde kippendijen, gember chilisaus, romeinse sla
CARPACCIO
Truffel mayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
BROOD MET 2 van DOBBEN KROKETTEN
2 kroketten, mosterd
BROOD MET 2 van HOLTKAMP GARNALENKROKETTEN
2 kroketten, cocktail saus
SALADS
WATERMELON SALAD
Salade met watermeloen, quinoa, komkommer, koriander, munt, granaatappel, feta, honing limoendressing
CAESAR SALAD
Caesar salade met knapperige romeinse sla, Parmezaanse kaas, gemarineerde ansjovis, croutons, gekookt ei, huisgemaakte caesar dressing
CAESAR GEBAKKEN GAMBA’S
CAESAR TUNA-POKE
Gemarineerde tonijn
CAESAR SALMON-POKE
Gemarineerde zalm
CAESAR CRISPY CHICKEN
CAESAR 1/2 KREEFT
SOEP EN BROOD
TOSCAANSE TOMATENSOEP
BISQUE
BROOD
Aioli en kruidenboter
FRIED FISH LUNCH
KIBBELING LUNCH
FINGERFOOD 6st/12st
BUTTERFLY SHRIMPS
VEGETARISCHE MINI LOEMPIA’S
CHEESE FINGERS
BITTERBALLEN
CALAMARES
GEBAK
CHEESECAKE
Taartenbodem gemaakt van bisquitjes, zachte en zoete vulling van kwark
CHOCOLATE BROWNIE
Huisgemaakt van Belgische chocolade
APPELGEBAK
Hele stukjes appel met kaneel in cakebeslag
All Day Dinner
VOORGERECHTEN
CARPACCIO
Truffel mayonaise, pijboompitten, Parmezaanse kaas
TOSCAANSE TOMATENSOEP
Tomatensoep, crème fraiche
BISQUE
Romige kreeftensoep
TUNA TARTARE
Chili, gember, sesam
SCOTTISH SMOKE
Gerookte zalm, kappertjes, rode ui, cocktail saus
SPAGHETTI FRUTTI DI MARE
Vongole, mosselen, zeevruchten, gamba’s, tomaat, knoflook, olijfolie,
SHARED SHELLFISH (2P)
Vongole en mosselen, gebakken met rode peper, knoflook, gember, koriander, vissaus, limoen, warm geserveerd
FRUITS DE MER
Alle onderstaande gerechten worden koud geserveerd op crushed ijs. Portionering is voor ca. 2 personen.
PLATEAU HUITRES
Plateau met 3 Fin de Claires oesters en 3 Zeeuwse Creuse oesters met rode wijn azijn vinaigrette, citroen en tabasco
FRUITS DE MER SHELLFISH
Plateau met diverse soorten schelpdieren, uitgezocht door onze chefs, exacte sortering is afhankelijk van dagvers aanbod en beschikbaarheid, bijvoorbeeld vongoles, mosselen, scheermessen, kokkels, amades
FRUITS DE MER OCEANS
Combinatie, geserveerd in 3 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish, 2x halve kreeft
FRUITS DE MER CRUSTACEAN
Plateau met diverse soorten schaaldieren, uitgezocht door onze chefs, exacte sortering is afhankelijk van dagvers aanbod en beschikbaarheid, bijvoorbeeld IJslandse garnalen, gemarineerde Noorse garnalen, ongepelde Hollandse garnalen, langoustine
FRUITS DE MER COMBINATION
Combinatie, geserveerd in 2 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish
FRUITS DE MER RICHE
Combinatie, geserveerd in 3 lagen, van Fruits de Mer Crustacean, Fruits de Mer Shellfish, 2x halve kreeft, 10gr. Baeri kaviaar
PLATEAU SUPPLEMENTEN OCEANS BAERI KAVIAAR per 10GR
SASHIMI
SASHIMI COMBINATIE
Rauwe, dun gesneden tonijn en zalm, 6 stuks totaal. Geserveerd met soja saus, wasabi en gari
KAVIAAR
OCEANS KAVIAAR (PER 10 GR.)
Baeri, diepgrijs van kleur, delicate aroma met subtiele hazelnotensmaak. Geserveerd met gekookt eiwit en eigeel, bieslook, creme fraiche en blinis
SHARED FINGER FOOD
KARA-AGE CHICKEN
In sake en sojasaus gemarineerde kippendij, gefrituurd en geserveerd met gember chilisaus, lente ui en koriander
DUCK ROLLS
Chinese eend loempia’s, gevuld met geplukte eendenbout, five spice, met hoisin saus en lente ui
SALMON TORCH NIGIRI
4 stuks gebrand zalm nigiri met unagi saus en wasabi mayonaise, geserveerd met sesam en bieslook
VISGERECHTEN
Gereserveerd met aardappelgarnituur, kijk bij BIJGERECHTEN om uw hoofdgerecht aan te vullen. Vanwege dagverse vis kan het voorkomen dat gerechten niet leverbaar zijn.
OCEANS DAILY DELIVERY
Vanuit dagelijks aanbod van de visafslag, creëert onze keukenbrigade een dag specialiteit
FISH & CHIPS SCHEVENINGEN
Lekkerbek van heekfilet in bierbeslag, sausjes, frietjes, salade
ZALMFILET
Gemarineerd in miso, knoflook, paksoi
HELE KREEFT
Gekookt, geclarifieerde boter
GAMBAS
Gebakken garnalen, olijfolie, rode peper, knoflook, finish van grof zee zout
TUNA STEAK
Geschroeide tonijn, sesam, teriyaki, paksoi
POKE BOWLS
Traditionele manier van visbereiding uit Hawaii, geserveerd in bowl, plakrijst en toppings.
SALMON POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde zalm, sesamzaad, wasabi mayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, rode kool
TUNA POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde tonijn, sesamzaad, wasabi mayonaise, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, rode kool
CHICKEN POKE BOWL
Gefrituurde kippendijen, sriracha mayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, wortel, rode kool
HAWAIIAN POKE BOWL
In sojasaus gemarineerde tonijn en zalm, sesamzaad, wasabimayonaise, lente ui, nori, komkommer, avocado, edamame, radijs, wakame, wortel, rode kool
OESTERS
Geserveerd met rode wijnazijn, vinagrette, citroen en tabasco
PLATEAU “HUITRES” 6 stk
Plateau met 3 Fin de Claires oesters en 3 Zeeuwse Creuses oesters
VLEESGERECHTEN
Geserveerd met aardappelgarnituur, kijk bij BIJGERECHTEN om uw hoofdgerechten aan te vullen.
OCEANS STEAK
Grain Fed Black Angus flat iron stake ca. 250 gr.
RIB-EYE STEAK
Zuid-Amerika, 300 gr., classic peper saus
SPARE RIBS
Malse spare ribs in huisgemaakte ketjapmarinade
KIPSATÉ
Saté van kipfilet, pinda-satésaus, kroepoek
VLEES SPECIALS
STEAK & LOBSTER
USA Black Angus Steak (ca. 140 gr.), met pepersaus en gekookte halve kreeft, met geclarifieerde boter
KINDEREN
KIDS FISH AND CHIPS
KIDS SPARERIBS
VEGETARISCH
VEGAN BURGER
Met salade, uien, jalapeno
RAVIOLLI
Bospaddestoelen, kruiden creme, geroosterde groenten
BIJGERECHTEN
Al onze bijgerechten worden geserveerd in porties van ca. 2 personen.
GEWOKTE GROENTEN
SIDE SALAD
FRIET met Mayonaise
CHILI CHEESE FRIES
ASIAN FRIES
Kewpie mayo, furikake